duminică, 7 aprilie 2013

Continuam, dar cu emotii

Doua etape s-au derulat in acea saptamana de mai 1989, un joc intermediar disputat in joia de peste saptamana fiind o practica frecventa in ceea ce priveste programarile jocurilor de fotbal (si nu numai) de la toate nivelurile.  
FEPA '74 Barlad lupta din rasputeri sa evite retrogradarea. Joi a jucat pe teren propriu cu Aripile Bacau, o echipa de asemeni aflata in suferinta, pe care a invins-o fara probleme cu 3-0. Jocul de duminica s-a disputat pe terenul penultimei clasate, ASA Campulung Moldovenesc, insa barladenii pierd la scor de neprezentare, 0-3 si o noua dezamagire isi facea loc in randul suporterilor care nu prea simtisera gustul succeselor din deplasare.
Viitorul Vaslui se tine de glume nesarate! Pierde cu un scor sec 0-3, meciul din etapa intermediara disputat la Moinesti. 
Noroc ca si Gloria Galati, urmaritoarea principala, pierde cu 1-3 la Victoria Tecuci, o echipa din subsolul clasamentului. Viitorul primeste pe teren propriu la sfarsit de saptamana tocmai pe performera etapei anterioare, Victoria Tecuci. Insa tecucenii se prezinta modest si nu reusesc mare lucru. Andronic, Sica Tocariuc de doua ori si Vali Ciochina inscriu de 4 ori in poarta oaspetilor care au marcat si ei o data in prima repriza. Viitorul Vaslui - Victoria Tecuci 4-1.
Mecanica Vaslui joaca in compania celorlalte echipe vasluiene din serie. Joi joaca acasa cu Steaua Mecanica Husi. Scorul ajunge la 3-0, dar pe final de meci State marcheaza de doua ori si scorul final va fi 3-2. 
In meciul de duminica se deplaseaza la Negresti, dar nu forteaza pentru ca ar fi insemnat sa-i scufunde pe colegii de judet. Joaca relaxat si negrestenii castiga lejer cu 3-1


In celalalt meci al saptamanii, husenii joaca la Galati cu Mecanosport. Meci ciudat, oaspetii deschid scorul, apoi se vad condusi cu 2-1. Mai mult , husenii inscriu de doua ori in repriza a doua, dar ambele goluri le sunt anulate!
Negrestenii nu fac nimic "afara", pierd fara drept de apel la Santierul Naval Galati cu 3-0 si sperau intr-o minune pentru finalul de campionat. Minune care se va petrece in etapa viitoare si care va aduce liniste in tabara echipei din Negresti....



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!