duminică, 24 martie 2013

Cale libera

Nimic nu mai statea in calea promovarii Viitorului. Echipele galatene cu care fotbalul vasluian s-a confruntat in aceasta etapa au incercat sa-si razbune concitadina si partial au cam reusit.
Mecanica a jucat pe terenul celor de la Santierul Naval Galati, o echipa aflata in subsolul clasamentului si care ii va invinge pe vasluieni cu un sec 3-0. Steaua Mecanica Husi face si ea o plimbare la Galati, dar pe terenul echipei Stiinta Navrom. Parca intelegandu-se cu vasluienii, jucatorii din "orasul dintre vii" pierd cu un acelasi scor de neprezentare!
Negrestenii au meci greu la Proletarul Bacau, intr-o confruntare directa pentru evitarea locurilor retrgradabile. Gazdele, primesc un penalty gratuit in prima repriza pe care il transforma. Apoi are loc  momentul psihologic al meciului: oaspetii scapa pe contraatac singuri cu portarul gazdelor si rateaza egalarea! Cateva minute mai tarziu isi inscriu un autogol si aproape ca pecetluiesc soarta jocului. Forteaza pe final de meci, inscriu in min.86, apoi imediat arbitrul fluiera sfarsitul jocului! Incredibil arbitraj! Dupa isprava din prima repriza, acum au terminat meciul pentru a securiza victoria gazdelor. In fine, rezultatul consemnat ramane Proletarul - Unirea 2-1.


Singura performera ramane Viitorul Vaslui. Pe teren propriu vor intalni "lanterna rosie" a seriei, pe Mecanosport Galati. Nu se punea problema invingatoarei, ci doar a scorului. Marin Vatui deschide scorul inca din min.3 si tot el il majoreaza in min.15. Spre sfarsitul primei reprize Andronic inscrie si el.
Repriza a doua se deruleaza in aceleasi coordonate, Andronic si Mircea Stanisteanu puncteaza din nou pentru Viitorul. Totusi, oaspetii inscriu si ei doua goluri, pe finalul fiecarei reprize, evident pe fondul relaxarii si automultumirii vasluienilor. Scor final : Viitorul - Mecanosport 5-2. Trecuse 22 de etape si nu mai era mult pana la finalul campionatului. Totusi, mai era loc de surprize, dupa cum vom vedea in continuare...
Important succes si pentru birladeni in divizia B. Aflata deja in lupta pentru evitarea retrogradarii, gazdele, FEPA '74 primesc pe Unirea Focsani. Dupa un meci darz, disputat mai degraba sub aspectul unui mare angajament fizic de ambele parti, gazdele isi adjudeca victoria cu 1-0 prin golul lui Petcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!