luni, 5 noiembrie 2012

Evolutii de pluton

Fara indoiala ca suporterii vasluieni ar fi dorit mai mult din partea echipelor favorite. Numai ca evolutiile acestora erau de multe ori doar la nivelul diviziei C, ba chiar nesatisfacatoare in multe momente. O palida consolare erau jocurile (inca) bune ale barladenilor de la FEPA, dar nici acestia nu rupeau gura targului avand evolutiilor oscilante. Dar jucau la alt nivel si era de inteles. Barldenii au primit pe teren propriu vizita celor de la Progresul Braila. Acestia din urma ratasera promovarea in editia precedenta de campionat si sperau din nou, dar cu sanse reduse, aflandu-se la acest inceput de campionat doar undeva la mijlocul clasamentului. Echipele tari din serie de la acea vreme erau Petrolul Ploiesti, CSM Suceava, Politehnica Iasi, iar ca "arbitru" o regaseam mai mereu pe Steaua Mizil. Asadar, meciul cu Braila are o prima repriza destul de palpitanta, gazdele domina jocul, ba mai mult spre finalul primei reprize Dumitru rateaza un penalty obtinut de Marcu!! In repriza a doua, oaspetii echilibreaza jocul, au ratari inportante, dar Basalic aduce victoria pe final de meci. Scor final 1-0.
In etapa urmatoare, barladenii pierd la limita jocul de la Focsani , 1-0 , dupa o evolutie caracterizata de presa drept modesta.


In divizia C, pretentiile si valoarea Viitorului nu se confirma, iar sperantele se lasa asteptate.
Echipa vasluiana s-a deplasat la Comanesti, culmea! liderul seriei a II-a dupa 8 etape si pierde neasteptat cu 2-1.
Pe teren propriu, Mecanica ii intampina pe cei de la Mecano-Sport Galati, penultima in serie. Sorin Manea, dubla Stoica (fost jucator pe la echipele din Galati) si Mihut inscriu 4 goluri, dar se primesc doua goluri, astfel incat meciul se termina 4-2 pentru vasluieni. Steaua Husi reuseste o victorie frumoasa cu 2-1 in deplasare la Santierul Naval Galati, iar Unirea Negresti joaca tot cu o echipa galateana, Stiinta Navrom, dar pierde cu 3-0.

In etapa a IX-a, Viitorul joaca la Mecano-Sport si mai aduc o raza de soare printre suporteri, castigand cu 3-2 dupa ce in min.40 aveau deja 3-0 (Vatui-2 si Stoica). Continuam sa jucam si sa primim echipele galatene. E randul celor de la Santierul Naval sa paseasca pe "Municipal", dar Mecanica isi face bine treaba si castiga cu 3-1, "Colonelul" Chirila fiind eroul meciului, doua goluri si pasa de gol. Steaua Husi va juca cu ...alta echipa galateana, Stiinta Navrom, pe care o invinge in deplasare cu 2-1. Pana si Unirea Negresti reuseste victoria, 1-0 cu Proletarul Bacau si iata o etapa cu victorii pe linie ale echipelor vasluiene din divizia C ! Dar clasamentul nu arata deloc bine: Viitorul abia locul 4, Steaua Husi pe 5, Mecanica pe 9, negrestenii pe 10. Bilant modest !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!