marți, 13 noiembrie 2012

Duminica noastra

Aproape...
Cu exceptia celor de la Barlad toate echipele vasluiene si-au adjudecat  in aceasta etapa maximum de puncte puse in joc.
Barladenii se deplaseaza la Piatra Neamt pentru meciul cu echipa locala, Ceahlaul, cu ganduri optimiste avand in vedere ultimile rezultate inregistrate. Numai ca socoteala de-acasa...
Pana la pauza rezista cu brio, echipele intrand la cabine cu un rezultat egal de 1-1, pentru oaspeti inscriind Basalic in ultimul minut al reprizei. Insa in partea a doua a jocului, FEPA a cazut total si a primit 3 goluri, jocul terminandu-se 4-1 in favoarea gazdelor. Cel mai mare numar de goluri primit in ultimii ani intr-un singur meci! De remarcat jucatorul Cepoi de la Ceahlaul, un jucator inalt de aproape 2 metri, solid, care baga spaima in toti fundasii adversi. Varf de atac ! 
Mecanica Vaslui joaca acasa cu "Proletarul" si pare sa fie un meci usor. Dupa 2-0 la pauza (Rau si Rusu), vasluienii se vad egalati in doar 6 minute imediat dupa pauza. A urmat o goana dupa golul victoriei care a venit greu in ultimile minute de joc cand Stoica a transformat un penalty, adjudecandu-si in cele din urma victoria cu 3-2!
Viitorul merge la Bacau pentru a intalni "Partizanul". Echipa noastra nu-si permitea pasi gresiti, astfel incat au tratat serios acest meci. Desi la pauza era doar 1-1 (Fl.Sandu), in repriza a doua Marin Vatui reuseste o "dubla" si ai nostri vin acasa cu ambele puncte puse in joc. Rezultat final, Partizanul  - Viitorul 1-3.
Husenii confirma faptul ca locul pe care-l ocupa in clasament nu este deloc intamplator (locul 4) si obtin o victorie frumoasa acasa cu CSM Borzesti. Impinsi de veteranul Iacob, Steaua Husi inscrie de 3 ori in prima repriza, dar se relaxeaza pe final si meciul se termina cu 4-1 pentru gazde.
Nici negrestenii nu se lasa mai prejos. Primind pe teren propriu o echipa in suferinta, Victoria Tecuci (mdap! aceeasi echipa care invinsese Viitorul cu 5-4 la Tecuci!) au reusit sa-si repare pasivul de la golaveraj, astfel incat si-au calcat adversarii in picioare, zdrobindu-i cu 6-1, cu 4 goluri in repriza secunda.

Un comentariu:

  1. Best Merkur Rake Rake Rake Rake | Slot Machine
    Merkur Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake 메리트카지노 Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake 1xbet Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake 인카지노 Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake Rake

    RăspundețiȘtergere

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!