marți, 12 iunie 2012

Rezultat echitabil

8000 de spectatori au tinut sa vada "pe viu" una dintre formatiile de traditie a fotbalului romanesc si am numit-o pe Politehnica Iasi. Era etapa a XXVIII-a si Politehnica inca mai spera la a mai prinde locul 1 din serie care asigura promovarea in divizia A, desi distanta in clasament fata de liderul Progresul Braila era foarte mare si greu de recuperat. Numai ca iesenii mai aveau si alt obiectiv, dar voi detalia acest amanunt deosebit de important in materialele ce vizeaza finalul de campionat.
Plouase in dimineata meciului, terenul baltea si asta a pus la grea incercare conditia fizica a jucatorilor si evident calitatea meciului a avut de suferit.
Oaspetii incep tare si ii surprind pe vasluieni, avand 3 mari ocazii in primele 15 minute de joc, portarul Anton prinzand una dintre cele mai bune zile ale sale. De cealalta parte, portarul iesenilor, Nelu Campeanu, se face remarcat la suturile lui Baciu si Ionescu. La finalul primei reprize ieseanul Tanase prinde un sut de la 25 de m care loveste bara din stanga lui Anton. Dar barele sunt ale portarului, nu-i asa?
Repriza a doua incepe in aceleasi coordonate cu dominarea oaspetilor, iar gazdele se multumesc sa se apare cu grija si sa contraatace prin Cioncu si Pachiteanu. Ieseanul Paveliuc rateaza o ocazie imensa de la doar 2 metri de poarta, Croitoru scapa singur cu Anton, dar acesta din urma blocheaza. Ai nostri mai zvcnesc timid spre poarta lui Campeanu si se multumesc pe final cu un egal: Inter Vaslui - Politehnica Iasi 0-0.

FEPA '74 Barlad pierde cu 3-0 la CFR Pascani si se afla pe pozitiile retrogradabile.


Derby judetean in divizia C: Mecanica Vaslui - Unirea Negresti, un meci simplu, fara istoric, la discretia gazdelor, desi cu ceva emotii in prima repriza cand oaspetii au deschis scorul. Dar Iulica Tipau, Ilie Cioclu si Rusu nu sunt de acord cu negrestenii si ii aduc cu picioarele pe pamant. Rezultat final: 3-1 pentru gazde.
Steaua Mecanica Husi vine cu toate cele 3 puncte de la ultima clasata a seriei (exceptand Moldosinul care s-a retras) invingand cu 1-0 la Constructorul Focsani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!