duminică, 13 mai 2012

Rezultat confortabil

Parca incepea sa fie bine. Victorii pe teren propriu, am mai smuls un punct in deplasare, depasisem zona ultimilor 4 locuri retrogradabile. Etapa a XXV-a venea sa confirme o serie oarecum buna a vasluienilor care se asezase in clasament taman deasupra rivalei din judet, FEPA Birlad, o echipa care scartaia din toate incheieturile pe final de campionat dupa ce in varful lor de forma ajunsesera in primele 7-8 echipe.
1 Mai 1988. Parca impulsionati "de sus" ca trebuie sa sarbatoreasca Ziua Muncii printr-o victorie, jucatorii Interului s-au intrecut pe ei insisi. Oaspeti au fost cei de la Metalul Plopeni. Tibulca, S.Ionescu si Florin Sandu au depasit asteptarile tuturor si au oferit celor prezenti un meci spectaculos cu ocazii multe, dar si goluri.
Ratari mari in prima jumatate de ora, Mandru, Tibulca si Sandu au pus la grea incercare pe portarul oapsetilor, dar si inimile suporterilor. Min. 34, corner la poarta oaspetilor, executa Mandru si Florin Sandu deschide scorul!
In minutul urmator se repune mingea de la centru, S. Ionescu castiga balonul, dribleaza tot ce prinde in cale si ofera o minge pe tava aceluiasi Florin Sandu care majoreaza scorul la 2-0. Asistam probabil cele mai bune minute facute de Inter in aventura sa in divizia B !
In repriza a doua, vasluienii isi permit sa joaca la spectacol, dar golul vine pe final de meci cand Mindru reuseste sa inscrie si consfinteste o victorie clara: Inter Vaslui - Metalul Plopeni 3-0.

FEPA '74 Birlad a primit vizita uneia dintre fruntasele clasamentului care viza victoria in tentativa ei de a promova pe prima scena: FCM Progresul Braila. Dumitrache deschide repede scorul in debultul partidei, dar la sfarsitul primei reprize avea sa fie eliminat dupa ce a reactionat la faulturi reptate asupra sa. Brailenii egaleaza imediat dupa pauza si meciul se termina echitabil: FEPA '74 Birlad - FCM Progresul Braila 1-1. De mentionat ca antrenorul birldanilor era Dumitru (Titi) Dumitriu.





Meci derby in divizia C. Steaua Mecanica Husi a primit pe Mecanica Vaslui . Un meci frumos care s-a incheiat la egalitate 2-2 (Alamaru si Ciobanu pentru gazde, respectiv Simion si Stoica). O victorie a Mecanicii ar fi picat foarte bine. Urma meci pe teren propriu cu Aripile Bacau, liderul seriei, iar o eventuala victorie ar fi adus-o la doar 3 puncte de primul loc. Iar etape mai erau destule de disputat si s-ar fi putut intampla orice...
Unirea Negresti - Foresta Gugesti 2-0, un meci fara istorie, dar in care negrestenii s-au intrecut in ratari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!