sâmbătă, 26 mai 2012

"Aripi" adevarate

In aceeasi zi in care Inter intalnea liderul la zi, FC Constanta, Mecanica Vaslui avea un adevarat derby pe propriul teren. Intalneau si ei liderul seriei a II-a a diviziei C, pe Aripile Bacau, dar de data asta din pozitia de urmaritoare, adica de pe locul 2 ! Distanta era totusi mare, de 8 puncte. In etapa precedenta, Mecanica facuse un 2-2 la Husi. Practic s-au pierdut 2 puncte. O victorie in etapa curenta ar fi adus Mecanica la doar 3 puncte de lider si mai erau inca 7 etape de disputat, timp in care s-ar fi putut intampla multe. Din pacate insa, calculelele de pe hartie nu s-au potrivit cu cele din teren.
Dupa o repriza alba, gazdele forteaza, dar oaspetii inscriu primii. Vasluienii egaleaza, dar oaspetii isi apara blazonul si locul in clasament si puncteaza din nou. In sfarsit, un nou gol al Mecanicii consfinteste scorul final al unui meci in care oaspetii au parut superiori la toate capitolele. Scor final Mecanica Vaslui - Aripile Bacau 2-2 (pentru ai nostri au punctat ex-barladeanul Belu si Simion).

Steaua Mecanica Husi ramane in top 3 doar datorita rezultatelor slabe ale celorlalte echipe. Comportarea lor slaba din ultimile etape s-a reconfirmat, pierzand si in aceasta etapa cu 1-0 in fata unei echipe codase, Luceafarul Adjud.

Nici jucatorii de la Unirea Negresti nu reusesc mare lucru in deplasarea de la Partizanul Bacau venind invinsi de asemeni cu 1-0, intr-un meci in care singura lor grija a fost sa limiteze proportiile scorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!