vineri, 27 aprilie 2012

Un punct de-afara

Unirea Slobozia....o echipa aflata in suferinta in subsolul clasamentului cu mare foame de puncte. Iar Inter parea o victima la indemana, neavand un palmares stralucit in deplasare.
Si totusi echipa vasluiana avea sa se prezinte bine la acest meci, ba inca dupa aspectul jocului se pare ca au pierdut un punct, nu doar au castigat unul. Cu acest punct echipa ajungea la 0 la adevar si parea ca e pregatita sa faca fata cu succes unui nou sezon in divizia B. Numai ca in etapele urmatoare urmau sa primeasca pe teren propriu echipe grele, precum Poli Iasi si FC Constanta.
Asadar, in etapa a XXII-a, Inter a jucat la Slobozia. Dupa o repriza echilibrata gazdele au reusit sa inscrie in min.40, iar ai nostri au ratat cel putin o ocazie rarisima prin Sandu care a scapat singur cu portarul, nereusind sa trimita mingea in plasa.
In partea a doua a jocului, vasluienii au reusit sa puna stapanire pe joc, egaleaza in min.75 prin Neculai Genovel si au ocazia sa plece cu ambele puncte, dar sortii (pardon! atacantii vasluieni! ) au hotarat altfel: Unirea Slobozia - Inter Vaslui 1-1 .

FEPA '74 Birlad a primit pe terem propriu pe CS Botosani, o echipa cam in aceeasi situatie cu vasluienii. Doar 1-0 la pauza (gol Dumitru), dar in partea a doua a jocului eroul meciului avea sa fie Dumitrache, autorul unui hat-trick. Dumitru nu se dezminte si este inger si demon in acelasi timp:  gol si "assist"  dar si un nou cartonas galben adus de temperamentul sau vulcanic, fiind in topul jucatorilor in ceea ce priveste acest capitol deloc de invidiat. Rezultat final : FEPA '74 Birlad - CS Botosani 4-1.



In divizia C, Mecanica Vaslui defileaza in fata echipelor componente a seriei a II-a. Invinge fara drept de apel pe incomoda CSM Borzesti cu 3-0 (Mihut, Stoica si Ilie Cioclu) urcand pe locul 2 in clasament in dauna echipei Steaua Mecanica Husi care a facut un meci slab la Foresta Gugesti fiind invinsa cu 1-0 desi a avut numeroase ocazii de a marca. Unirea Negresti pierde la Mecon Onesti cu 4-0, dar ...supravietuieste !

Un comentariu:

  1. costel magureanu28 aprilie 2012 la 01:19

    O TEMPORA!!!unde,cum,cand au trecut atatea ani?of Doamne ce bine ne mergea jocul atunci

    RăspundețiȘtergere

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!