miercuri, 7 martie 2012

Necazuri...

Infrangeri la scor in deplasare si victorii la limita acasa, cam asta parea sa fie scenariul dupa care se derulau una dupa alta primele etape de campionat. Meciul din etapa a III-a pierdut cu Prahova Ploiesti avea sa cantareasca foarte greu pe parcursul intregului retur. Doar -2 in clasamentul adevarului atarna de gatul Interului si era neaparat nevoie de minim un punct in deplasare. Un punct atat de cautat, dar foarte greu de obtinut.
In cadrul etapei a IX-a, Interul a pierdut fara drept de apel cu 4-0 la FC Constanta si ajungea pe locul 17, cea mai joasa pozitie care a ocupat-o in decursul acestui campionat.
FEPA '74 Barlad a primit o alta fruntasa a clasamentului pe Steaua Mizil, dar de care a reusit sa treaca cu 2-0 ("dubla" lui Dumitrache), scor stabilit inca din prima repriza.
In divizia C rezultate extreme: Aripile Bacau - Mecanica Vaslui 4-0, Steaua Mecanica Husi - Luceafarul Adjud 5-0, Moldosin Vaslui - Constructorul Focsani 3-0, o victorie mai relaxata, dar care nu avea sa ajute mai deloc si Unirea Negresti - Partizanul Bacau 2-0.
Peste saptamana a avut loc si o confruntare din Cupa Romaniei unde, intr-un derby local, Mecanica Vaslui a dispus de Inter (sic!) cu 6-5 dupa executarea penalty-urilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!