vineri, 2 martie 2012

Cu traista goala

Asa a venit Interul de la Ramicul Sarat, acolo unde in etapa a VI-a a intalnit-o pe Olimpia din localitate. O echipa modesta care va retrograda in cele din urma si ar fi fost loc de punct(e). Dar Interul a parut obosita dupa efortul din etapa anterioara cand s-a intrebuintat serios pentru a obtine cele doua puncte puse in joc.
Vasluienii n-au apucat sa se aseze prea bine in teren trezindu-se deja coplesiti de atacurile supranumerice ale gazdelor. In min. 4 deja era 1-0 pentru gazde, iar dupa primul sfert de ora, Interul era condus cu 2-0.
Treptat jocul se echilibreaza si rezultatul se mentine pana la pauza.
In partea a doua a jocului Interul reuseste sa inscrie in min.68 prin Neculai Genovel, dar avea sa fie doar un foc de paie pentru ca primesc un nou gol si astfel rezultatul final va fi de 3-1 in favoarea Olimpiei Rm. Sarat.

Intr-un alt joc, formatia barldeana FEPA '74 a primit pe teren propriu pe FC Constanta, echipa care va promova in divizia A la finalul campionatului. Barladenii dau o replica curajoasa si reusesc un 0-0, dupa ce in finalul jocului au reclamat un penalty, neacordat insa de centralul partidei.


Mecanica Vaslui reuseste al V-lea meci fara infrangere (singura echipa din serie neinvinsa pana la acel moment) si parea ca incepe cu Aripile Bacau o lupta pentru promovarea in divizia B. In aceasta etapa va invinge cu 3-1 acasa pe Constructorul Focsani. Celelalte rezultate: Partizanul Bacau - Steau Mecanica Husi 1-1, Proletarul Bacau - Unirea Negresti 2-0 si Mecon Onesti - Moldosin Vaslui 5-1.


Un comentariu:

  1. costel magureanu2 martie 2012 la 20:15

    chiar am avut echipa buna in acel campionat, poate cea mai buna echipa a Mecanicii

    RăspundețiȘtergere

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!