sâmbătă, 10 martie 2012

Ce e de facut?

Greu...dupa 10 etape Interul se zbatea in coada clasamentului seriei I. Un bagaj de puncte foarte sarac, din niciuna din cele 5 deplasari nereusind sa aduca vreun punct. Mai mult, victoriile erau la limita, iar infrangerile la scor, astfel incat golaverajul era dezastruos: 8-16, avand si unul din cele mai slabe atacuri din serie.
Echipa cu care promovase mi s-a parut de departe mult mai buna, pacat ca nu s-a putut pastra. Nu era mare lucru de facut, conditiile si bugetul alocat fiind oarecum modeste. Experimentele erau pe banda rulanta, atacantii erau lenti, trecuti (Pachiteanu), mijlocul scartaia, apararea era svaiter. Toate culminau cu prestatii extrem de modeste ale portarului Anton, de neexplicat, parand ca participarea in divizia B pare o caciula prea mare pentru multi dintre jucatori. Exceptiile le-as numi fundasul dreapta Ciochina, mijlocasul Ioan Tibulca si Danut Cioncu in atac.
In etapa a XI-a , echipa vasluiana s-a deplasat la Iasi. O echipa extrem de puternica care avea multi jucatori cu mare experienta in divizia A. La acel moment, Poli Iasi era lider in seria I si se parea ca va promova. Dar se va pierde pe parcursul campionatului si va rata acest obiectiv.
Totusi in acest meci aveau sa dea tot ce e mai bun, erau in forma si profitand de vizita unui adversar modest avea sa-i aplice o lectie usturatoare. Paveliuc, Pirv, Florean si Burdujan (nume grele) aveau sa perforeze de 4 ori poarta vasluienilor, astfel ca meciul se termina cu 4-0 pentru gazde.

In divizia C, Mecanica Vaslui avea sa-si continue cel mai bun parcurs al ei in divizia C si va administra un 5-2 celor de la Unirea Negresti chiar pe terenul acestora. Va urca pe locul 2 in spatele echipei Aripile Bacau.
O victorie frumoasa vor obtine si jucatorii Moldosinului in fata mult mai experimentate, Petrolul Moinesti, cu 2-1.
Steaua Mecanica Husi tine trena echipelor din fruntea clasamentului si invinge acasa cu 3-0 pe Constructorul Focsani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!