miercuri, 29 februarie 2012

Din nou la limita

Dupa 4 etape, Interul nu reusea sa-si depaseasca statutul de nou promovata si cu doar o victorie, 2 puncte si un singur gol marcat se situa pe locul 16 in clasament. Etapa a V-a trebuia sa aduca neaparat puncte pentru a privi cu incredere spre un campionat ce parea sa fie foarte lung si greu.
Intr-o dimineata insorita de toamna, Interul a primit acasa pe Unirea Slobozia destul de bine situata in clasament, mai ales ca avea in componenta cativa fosti divizionari A: Vintila, Gache, Prepelita.
Interul a parut o echipa obosita si doar Ciochina si Danut Cioncu aveau sa fie remarcati in mod deosebit in aceasta partida. Fara a avea ocazii deosebite, meciul a fost echilibrat jucandu-se mai mult la mijlocul terenului si cu multe greseli de ambele parti. Meciul s-a desfasurat cu o minge alba, neobisnuita care incomoda si jocul si vizibilitatea din partea spectatorilor, mai ales ca era o zi insorita , asa cum am subliniat anterior.


Parca neimpacandu-se cu prestatia colegilor, in min.43 Cioncu ia un balon pe cont propriu, dribleaza cativa adversari, intra pe partea stanga si dintr-un unghi greu, aproape de linia de fund a terenului, reuseste sa strecoare mingea pe sub portarul oaspetilor. Spectatorii nu a inteles prea bine faza, datorita inghesuielii din careu, doar bucuria jucatorului vasluian si semnul arbitrului, indicand faptul ca s-a inscris. Avea sa fie singurul gol al meciului, Interul reusind a doua victoria cu 1-0 .

CS Botosani - FEPA '74 Birlad 1-0 si cele doua echipe deveneau vecine de clasament, dar Interul avea -2 la adevar.





In divizia C, Mecanica Vaslui are prestatii foarte bune fiind neinvinsa dupa 4 etape, reusind un 1-1 la CSM Borzesti (ambele goluri din penalty). Moldosin Vaslui obtine prima sa victorie invingand Luceafarul Adjud cu 1-0 (gol Samoila din penalty), Steaua Mecanica Husi dispune de modesta Foresta Gugesti cu 2-0, Iar Unirea Negresti - Mecon Onesti 2-1.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!