marți, 7 februarie 2012

Aproape de linia de sosire

Mecanica Vaslui - Unirea Negresti, in etapa a XXIV-a, un derby local care s-a incheia simplu, 2-0 la pauza si acelasi scor in final si asta pentru a nu-i sifona prea mult, avand in vedere pozitia oaspetilor in clasament.
Inter s-a deplasat la Laminorul Roman si sub spectrul unei promovari care incepea sa se intrezareasca la orizont s-au prezentat prea relaxati si au pierdut net cu 0-3.



In urmatoarea etapa, a XXV-a, Interul se va razbuna cu modesta Letea Bacau pe care o va invinge cu un scor fluviu care ne scuteste de comentarii: 7-0 !
Mecanica a jucat la Bacau cu Partizanul si  - nu mai este nicio supriza pentru nimeni - vine invinsa cu 1-4!





Din nou meci pe teren propriu pentru Inter in etapa a XXVI-a, cu Metalul Roman. Vor castiga relaxati cu doar 2-1 dupa un meci modest.
Mecanica s-a deplasat la Borzesti, principala contracandidata a Interului la promovare si nu va putea face fata echipei gazda, pierzand si de aceasta data cu 1-2.





Etapa a XXVII-a avea sa finalizeze lupta pentru accederea in Divizia B. Inter a jucat la Textila Buhusi si a pierdut cu 1-3, dar urmaritoarea sa, CSM Borzesti avea sa fie invinsa surprinzator la modesta Unirea Negresti cu 1-0. Diferenta in clasament era de 12 puncte si matematic Inter era promovata!
Mecanica Vaslui a jucat acasa cu Steaua Mecanica Husi, o nuca foarte tare, dar pe care va reusi sa o invinga cu 2-0.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-ai mai adus aminte si alte detalii? Scrie-le aici!